Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Takk til Aktiv SK

Undertegnede var i helgen en av åtti deltakere i veteranmesterskapet 2012 på Valle Hovin. På vegne av alle deltakerne fra land & strand ønsker jeg å takke Aktiv SK for et prikkfritt og flott arrangement. Det er flott at det finnes arrangører som ser verdien i å tilrettelegge for slike begivenheter for en av de største grupperinger av skøyteløpere i Norge.

Det er veldig tilfredsstillende å være deltaker på stevner hvor arrangøren til de grader tilrettelegger stevnet for løperne og tar sin arrangøroppgave 100% på alvor, og det har jeg opplevd på alle veteranmesterskapene jeg har deltatt i siden 2007. Denne gangen - helt perfekt ASK!

Takk også til alle deltakerne som reiste fra alle kanter av landet til Oslo for å møtes til kappestrid om titler og opplevelser på isen. Vi ses igjen neste år på Geithus. Jeg er sikker på at klubben min vil ta sin arrangøroppgave like seriøst som Aktiv og alle tidligere arrangørklubber.
  

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.