Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Sesongåpnming på Risenga


Så mange som 40 skøyteløpere, hvorav 12 nybegynnere, møtte opp på Risenga torsdag. Vi hadde nesten ikke tørt å håpe på så bra oppmøte, på grunn av uværet som herjet hele torsdagen. Det var 3 cm vann på isen, men det så ikke ut at noen brydde seg om dette.

Ved oppstart av treningen tok alle eldre løpere seg tid til å hilse på nybegynnere. Nybegynnere hadde på seg lagvest, slik at det var enkelt å holde gruppen sammen. Etter trening var det vafler til alle i klubbhuset.

Kommunens mannskap har jobbet intenst med isen de siste ukene, og åpningen ble noe senere tidligere år. Styret jobber med at det til neste år blir tidligere is ved å utnytte varmevekslingssystem med energisentralen for den nye svømmehallen. To dugnadsgjenger har montert de luftbaserte sikringsputer som også gir plass til annonser fra klubbens samarbeidspartnere.

Det er fire treningsgrupper på de ulike treningsdagene på Risenga. På torsdag samles alle samtidig, i tillegg til mosjonister og langløpere.

Det varme været og midlertidig lav kapasitet på kjølekompressorer har medført at kjøleanlegget røk natt til fredag. Isen som var ferdig merket forsvant og må bygges opp igjen. Kommunens mannskap forventer at isen er tilbake før neste trening (muligens allerede søndag fm). Se http://www.asker.kommune.no/  for mer info.

 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.