Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Morsom og lærerik
samling i Bergen


Camilla, Ida, Marianne
og Line nyter utsikten
over Bergen.

Vi i Tynset skøytegruppe vil takke Roald Farestveit og hans Inger og alle deltakerne for strålende dager i Bergen i månedsskiftet april/mai – både på det mentale og fysiske plan. Dette var lærerikt! Værgudene viste seg fra sin beste side, så til og med en 60 mils kjøretur over snørike Valdresflya, ned til Lærdal og videre, ble en god opplevelse.

Deltakere på samlingen var Hege, Eirik og Reidun Bøkko fra Hol, Hanne Verling fra Herkules, Ingvild, Raymond og Knut Hellem fra Bjugn, Jan de Kok fra Nederland, Ida og Ståle Njåtun fra Asker, Joakim André Halleland, Christoffer, Camilla og Arthur Farestveit, og Ole Kristian Økland Tømt fra Bergen, Hanne Haugland, Andreas Møgster fra Austevoll samt Marianne og Knut Mælen, Line Moen Bredalslien, Jon Arne Hugudal, Ole Bjørnsmoen Næss og Anne Bjørnsmoen fra Tynset. Det var en gruppe med fin blanding av jenter og gutter i alderen 12-16 år. Vi bodde privat hos to familier Farestveit, og ble på denne måten godt kjente. Vi ble skjemt bort etter alle kunstens regler. Roald er kokk, og det skal noe til å matche denne serveringen ved andre samlinger... Dessuten, og veldig viktig: lattermusklene fikk trimmet seg ordentlig!

Lørdag: 1. økt: «Terapimaster», teori og praksis med topp inspirerte foredragsholdere og fysioterapeuter tilknyttet olympiatoppen i Bergen, ble en opptur. Ungdommen glødet, så det er ingen tvil om at dette var gøy. For oss trenere, lærerikt om utvalg av stabiliserende, styrkende øvelser. 2. økt: Fine, funksjonelle basisøvelser med enkle hjelpemidler. Konsentrasjonsleker.

Søndag: 1. økt: Stolzekleiven ble besteget, med flott utsikt over Bergen by, i sol. 720 trappetrinn, svetten rant og stemningen steg med antall meter. På toppen ventet vertsfamilien med kaker og drikke. 2. økt: Spenst og hurtighet ved lek og stafett. Om kvelden dro hele gjengen på fotballkamp, Brann-Vålerenga.

Stafettpinnen går nå til Asker i juni, deretter følger Bjugn i august og Tynset/Savalen i oktober. Vi gleder oss til fortsettelsen!

 Lærerik og morsom økt innendørs! Roald Farestveit t.h. i bakgrunnen.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.