Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Nisser og engler skapte førjulsstemning i Bergen


I nissekostymer og engledrakter og til fengende julemusikk, entret skøyteløperne i Bergen kunstløpklubb skøyteisen i Bergenshallen. Årets juleshow var i gang.

Det ble folksomt på isen da rundt 100 flinke skøyteskoleelever viste frem sine løp. De var der alle, fra nybegynnere til seniorløpere. Noen fremførte løp i grupper, mens andre gikk sololøp. Løpere som tidligere hadde lagt opp gjorde comeback denne kvelden. De likte å vise seg frem og de flere hundre fremmøtte publikummere, på en fullsatt tribune, likte det de fikk se.

Publikum fikk også oppleve pardans, noe som er sjeldent der i hallen. Klubbens nye trener fremførte et løp i lag med klubbens eneste seniorløper. Treneren fremførte også et sololøp.

Klubbens ildsjeler hadde på forhånd lagt ned mye arbeid i kulissene og de kom til sin rett på isen. I en kombinasjon av musikk, lysshow og flotte løp, ble det en stemningsfull oppvisning.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.