Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Rekordtidlig baneåpning i Hol


Skøyteisen i Hol er tatt i bruk for første gang denne sesongen. Tirsdag kveld var det strålende forhold - noen få minusgrader og vindstille. Bildet er fra kveldens fellestrening for løpere fra Hol og Gol. Trener Bjørn Arve Rue (på kne) er med rette stolt av gjengen han har med seg. Håvard og Christoffer tok seg også en snartur innom denne kvelden.
Den nesten rekord-tidlige åpningen av naturisbanen i Hol skyldes ikke først og fremst ideelle vinterforhold, men heller at banemester Kjell Eikrehagen har lagt ned en formidabel innsats de siste par ukene. Nesten seksti tanker med vann er kjørt ut, så nå har faktisk isen allerede den tykkelsen den skal ha for å holde stand for mildværet, som vi håper ikke kommer - men som dessverre er varslet allerede om et par dager.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.