Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Til inspirasjon for mange


Aktiv Skøyteklubb har et aktivum som mange kan misunne klubben – en stor og aktiv veterangruppe. Forberedelsene er i full gang til en ny sesong hvor målet for mange er veteran-VM i Calgary.

Den harde kjernen, med evigunge Knut Kuppern Johannesen (t.v.) i spissen, har benyttet Ekebergsletta og bakkene opp til Ekeberg-restauranten som sommertilholdssted siden førtitallet. Som vanlig er gutta på plass hver tirsdag fra snøen går til isen igjen ligger på Valle. En times fotballøkt med denne gjengen krever kondis, for her spares det ikke på kruttet og nåde den som prøver å sluntre unna. Nå, som i sine aktive dager, avslutter Knut med en serie imitasjonsøvelser.

At gutten i november blir 73 år er det ingen som skulle tro; den skal være sprek den som skal orke å holde hans tempo. Det er også til stor inspirasjon for våre nye rekrutter, som nå teller over 30 løpere å se at man kan ha glede av idretten og vennskapet man etablerer i unge år så lenge man lever. Gode råd, meningsutvekslinger og skøyteprat blir det også tid til i fullt monn.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.