Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Hyggelig Risengaløp


Risengaløpet i Asker 2. desember samlet hele 137 deltakere. Det ble en veldig hyggelig og effektivt stevne, takket god innsats (og oppmøte) fra alle løpere og ledere. Klubbens funksjonærer og kommunens banemannskap bidro til at overdommer kunne konstatere at løpet var «vel blåst», både ute på isen og inne i kafeteria. Isen holdt seg bra til tross for vanskelige forhold, og det var opphold under største delen av stevnet.

Alle deltakere fikk som vanlig premie og god speakertjeneste bidro til at Risengaløpet var interessant for publikum. Neste år vil arrangørene kjøre stevne med kvartettstart, noe som det elektroniske tidtakersystemet er klargjort for.

Det var spennende å se lagtempo. Det var jevne og gode lag som knivet om den første plassen. Med 5 tidelers margin vant Båstad 1 (Adriaen, Andreas og Anders) foran Asker 3 (Henrik, Einar og Jon Petter).

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.