Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Regionsamling i Båstad


I strålende vær har det i helgen vært regionsamling gutter/jenter for skøyteløpere fra Båstad, Rakkestad, Aktiv og Asker.

Med Ståle Njåtun, Asker som trener på lørdag og Per Thomas Huth, Båstad som trener på søndag har løperne gjennomført et bra og variert program med rulleskøyter, sykling, svømming, turn og barmarksøkter (spenst og sprint).

Foreldregruppa til Båstad Skøyteklubb har bevertet løpere og trenere på en fortreffelig måte, og det var slitne men svært glade og positive ungdommer som avsluttet samlingen søndag ettermiddag. Gjennom slike samlinger styrkes innad i regionen det gode miljøet løpere har seg imellom.

– Jeg har hatt en fin helg og frydet meg over å se mange lovende skøyteløpere i aksjon, sier Per Thomas.

Neste samling for denne gruppa blir antagelig i september.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.