Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Speedy senoritas til fjells


Vi i Speedy Senoritas har i helgen 1.-3. september vært på en flott samling på Ranten Høyfjellshotell.

I fin natur syklet vi 3,5 timer på lørdag, i tillegg til en 2-timers gå tur på søndag. De andre treningsøktene bestod av flere økter med teknisk drill og svømming på hotellet. Nevnte sykkeltur var en real utfordring på stier fulle av stein, myrer og lyng, noe som resulterte i opptil flere knall og fall – faktisk også et udramatisk stup over styret.

Siden vi har vært så heldige å bli tildelt kr.100.000 av KKD-midlene, hadde vi denne helgen mulighet til å unne oss litt luksus, til tross for at vi på samlinger er særdeles godt vant fra før. Vi kommer alltid til dekket bord med god mat, oppvasken ser vi heller aldri noe til, så jentene la derfor ikke spesielt merke til oppvartningen. Allikevel må vi presisere at det var veldig god mat og god service til enhver tid.
 
Grunnet mye trening ble det lite tid til andre aktiviteter, men hovedsaken er jo at vi er sammen. Intern humor og ellers strålende humør var gjeldende stikkord også for denne samlingen. Hotellets "DJ" ble viet stor interesse, og gleden var stor da han spilte danseband-hiten "Jag trodde inte englarna fanns", og enkelte fikk svingt seg på dansegulvet.
 
Alle jentene var samlet denne helgen, noe som er svært viktig for en såpass liten gruppe som vi er. Vi har et veldig godt miljø, til tross for stor geografisk spredning, så at samtlige var tilstede satte vi alle stor pris på! De det her refereres til er: Marit Fjellanger Bøhm (Stavanger), Siri Moseng Reiersen (Arendal), Kristine Ramskjær (Arendal), Mari Verling (Herkules), Ellen Standal Gulliksen (Sandefjord), Connie Fillinger Hovde (Jevnaker) og Lea Aass (Skreia). Sist men ikke minst må vi nevne Kim Andre Eldevik, populært kalt Kimmi, som drar oss jentene på hver eneste treningsøkt!
 
Neste samling er i Inzell i begynnelsen av oktober. Det skal bli godt å komme på is igjen, etter mye terping på tekniske ferdigheter på barmark. Vi gleder oss veldig til skøytesesongen!

Upps, I did it again! Kristine.

Siri kan mer enn å gå på skøyter!

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.