Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Aktiv SK satser på rulleskøyter


– Rulleskøyter blir en satsing for oss kommende vår og sommer, med rulleskøyteskole for de som ønsker å lære å gå på rulleskøyter, og videre opplæring for de som ønsker enda mer fart og spenning, sier Hege Bratli i Aktiv SK.

I samarbeid med NSF arrangerer klubben Nordisk Cup 1. juli, og dagen før arrangeres det en prolog/oppvisning på Aker Brygge. Her vil flere eliteløpere på rulleskøyter ha oppvisningsløp, og freestyle slalom vil også være representert med mye underholdning.

I ungdomsprogrammet "Liga" på NRK1
tirsdag 20. mars kl 16.30 - 17.00, med reprise søndag 25. mars kl 10.00 blir Aktiv SK representert ved Thomas Engeset. Han regnes som Norges beste innen freestyle slalom. Thomas er med i forberedelsene til arrangementet på Aker Brygge, og han var også med under fjorårets Terra Cup på Valle Hovin.

I forkant av Nordisk Cup som starter 19. mai i Varberg, arrangerer Aktiv Skøyteklubb et testløp på Valle Hovin i begynnelsen av mai hvor løpere fra samtlige skøyteklubber blir invitert.

 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.