Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger

Spansk inline-stjerne instruktør
på Aktiv SKs rulleskøyteskole

Aktiv Skøyteklubb har startet rulleskøyteskole på Valle Hovin, og det er en flott gruppe med unger som nå er stolte over å bli trent av  eliteløperen Asier Peña Iturria. Asier har gått på rulleskøyter i 19 år, og har konkurrert i Spania, Frankrike, Italia, Tyskland, Sverige, Danmark og Norge. Han har vært med i tre World Cup-stevner og 20 maraton-løp med gode plasseringer. Han vant jo også fjorårets Terra Cup, og han ser fram til noen løp under Nordisk Cup og Terra Cup som arrangeres denne sommeren.

Ikke rart at det er mange små som følger nøye med og gjør øvelser som Asier viser dem. Deltakerne på rulleskøyteskolen blir ledet gjennom flere lek-betonte øvelser, og de morer seg! Noen små fall blir det underveis, men med hjelm og all slags beskyttelse er det bare "opp igjen" og løpe videre.

Det er plass til flere på Aktiv Skøyteklubbs rulleskøyteskole på Valle Hovin torsdager kl 1800 - 1900, både store og små er velkomne til å være med. Les mer her: www.aktivsk.no