Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

ASK-Mila for 23. gang:
56 løpere på startstreken


Aktiv Skøyteklubb arrangerte torsdag 1. mars for 23, gang ASK-Mila på Valle Hovin. Totalt stilte 56 løpere til start fordelt på 5000m og 10 000m, mens én  løper halvmaraton. Feltet på 5000m utgjorde nesten 30 løpere i alle aldre.

ASKs egen Phan Åge Haugård (junior C) gikk inn til bestetid på imponerende 8,48. I milfeltet var det lenge en duo som dro i front. Til slutt ble det Terje Bjørk som
spurtet inn til seier på 16,38 foran Jon Gauslaa på 16,40. Flotte tider på god Valle Hovin-is. Mange av de yngre deltagerne synes denne formen for skøyteløp
var kjempegøy, og ga uttrykk for at de var klare til start også neste år.

Imponerte gjorde Christian Groven (bildet) fra LIK som eneste fullførende på halvmaraton. 49,52 gled mosjonisten i mål på.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.