Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Kunstløpsamling i Bjugn


Forbundsgruppa og rekrutteringslaget i kunstløp hadde en fin samling i Fosenhallen i Bjugn sist helg.
 
– Vi var der fra fredag til søndag, og ble tatt godt imot. I løpet av helgen hjalp både jeg, laget med utøvere og trenere til på skøyteskole hvor 50-60 barn deltok. Det var stor skøyteglede og mange flinke barn å se. Håper å se dem i nasjonale konkurranser om noen år, sier leder for samlingen, Vibecke Sørensen.
 
Lørdagskvelden var det isshow hvor alle jentene gikk sitt kortprogram. I tillegg stilte Kaja Hanevold og Janusz Komendera opp i parløp. Etter isshowet ble alle invitert til pizza med ordføreren, og deretter var det bowling.
 
– Det er et flott isanlegg som har kommet på plass i Bjugn. Vi håper på stor skøyteaktivitet inkludert kunstløp i hallen fremover, og forbundet vil bidra for at det skal kunne gjennomføres, sier Vibecke som takker Bjugn og Fosenhallen for fine treningsdager.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.