Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

BKK med flott vårshow


Bergen Kunstløpklubb holder tradisjonene ved like og arrangerte også i år et flott vårshow i Bergenshallen. Temaet i år var tusser og troll på isen.
 
I forbindelse med bergensernes store sønn, komponisten Edvard Griegs 100-årsjubileum, ble alle shownumrene fremført til toner fra Griegs musikkstykker. Da «Dovregubbens hall» tonet fra høyttalerne, entret løperne isen, både store og små. Utkledd i kostymer som tusser og troll fremførte de et flott oppvisningsløp til stor glede for publikum. BBB hadde også sitt eget strykeorkester med for anledningen. Vi fikk også oppleve arabiske prinsesser og norsk bonderomantikk. Fine kostymer, kulisser og lyssetning gjorde sitt til at showet ble perfekt.

Hadde Grieg levd og hadde fått opplevd vårshowet, hadde han sikkert gledet seg over BKKs dyktige skøyteløpere. De som ikke fikk opplevd showet kan glede seg til langfredag. Da vil Norge Rundt på NRK1 sende innslag fra showet.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.