Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Team Fana på sykkelsamling


Fredag ettermiddag ankom Team Fana klubbhuset til Hol IL. I løpet av pinsehelgen skal de tilbakelegge ca. 550 km på sykkelsetene.

Trener Jarle Pedersen har med seg løperne Cecilie S. Hannevig, Inger Marie S. Lie, Are Eri Bjelland, Roald Eidsheim, Torbjørn Øyen, Torgeir Høgheim og Anders V. Skavhellen. Hanne Haugland fra Austevoll er også med Team Fana på sykkelsamlingen.

Fredag startet de på toppen av Filefjell. Turen gikk via Fagernes over til Gol og opp til Hol, en distanse på 178 km. Lørdag syklet de en tur i Nesbyen, derfra over til Skurdalen og tilbake til Hol. Dette er en tur på ca. 150 km.

Søndag setter laget kursen vestover igjen på sykkel tilbake til Gol og over Hemsedalsfjellet til Lærdal, denne turen er på ca. 150 km. Mandag avsluttess samlingen på Filefjell med en kort tur på 70 km. Dette er tredje året Jarle er i Hol på sykkelsamling sammen med vestlandsgjengen.

– Dette er en samling som de lovende skøyteløperne har stort utbytte av, både sportslig og sosialt. I Hol har vi opplevd å bli svært godt mottatt, og at vi får låne klubbhuset gratis gjør at samlingen blir svært rimelig å gjennomføre, sier Jarle.

På klubbhuset i Hol er løperne på laget selv ansvarlig for å lage mat og ordne alle praktiske ting sammen. I år har laget også fått prøve den nye Energitrappa som Hol IL har bygd ved siden av stadion. Alle løperne og treneren fikk overrakt t-trøyer av lederen i Hol IL som synlig bevis på at de har gått Energitrappen.

I anledning samlingen har teamet fått nye Cannondale sykler, sponset av Sykkelsenteret i Bergen.

 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.