Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Flott rekruttdag på Leangen


Mens LM ble arrangert i snøvær Tromsø, gikk sesongens rekruttstevne på Leangen i flott vintervær med minus 3,8 grader og sol. 45 løpere stilte til start. I den rene rekruttklassen deltok 25 løpere, noen av dem gikk i dag sitt første skøytestevne etter i flere uker å ha vært med på klubbenes skøyteskoler for å lære kunsten å gå på hurtigløpsskøyter.

På utsiden av putene sto foreldre og besteforeldre for å heie sine håpefulle til mål. Det var stor stemning, med det norske flagget så vidt vaiende i den lille brisen som av og til gjestet oss. På premieutdelingen surret videokameraene tett, og fotoapparatene nærmest sloss om å få tatt bilder fra den beste vinkelen.

Premien, som i følge alle de smilende rekruttfjesene var veldig populær, var denne gangen en drikkeflaske. Vi regner med at den får fast plass i skøytebagen resten av sesongen. Et flott samarbeide nok en gang fra kretsens klubber for å legge forholdene tilrette for våre fremtidige skøytehåp!

Her er noen bildeglimt:

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.