Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Samling i Sudndalen


Buskerud Skøytekrets / Region Furumo arrangerte sin tradisjonelle vårsamling på Hermon Høyfjellsenter i Sudndalen første helga i juni. De litt eldre utøverne fra Region Furumo / Team Furumo startet samlingen torsdag med sykkeløkt fra Geithus til Gol. Etter en overnatting der gikk turen videre til Sudndalen i øsende regnvær fredag formiddag. Utover fredag kveld sluttet flere yngre deltakere seg til, slik at vi til slutt ble en forsamling på 50-60 personer med stort og smått.

Lørdagens første treningsøkt ble arrangert på Hol Stadion. Der ble den nye «Energitrappa» flittig brukt. Hvis deltakerne skal beskrive sine minner fra denne trappeøkta med ett ord, må det vel bli SYRE! Men stive bein og høy puls er i de fleste tilfeller et forbigående problem. Så dette ble vel, ut fra regiontrener Arne Skuteruds definisjoner, ei «gulløkt».

Buskerud Skøytekrets / Region Furumo takker vertskapet på Hermon Høyfjellsenter for utmerket forpleining og service. Vi vil også takke Hallingdal Kraftnett AS for at de velvillig stilte opp som sponsorer for denne vellykkede samlingen.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.