Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Flott start på Terra Cup


De yngste med medaljer og premier etter flott innsats!
 
Det ble en fantastisk dag på sesongens første Terra Cup, hvor Bjugn/Ørland SK stod som arrangør. Med solskinn og en flott inline-bane var det mange små og store som koste seg!

Terra Cup startet med de yngste deltakerne. Her var det en entusiastisk Kasper Hesselbjerg som ledet de minste gjennom flere øvelser før de stilte til start på 240 meter. De fikk utdelt hver sin t-shirt, drikkeflasker fra Maxim, og ikke minst en flott medalje for å ha gjennomført sine første to distanser på rulleskøyter.
 
På grunn av få deltakere i klassen junior jenter gikk deltakerne direkte til finalen på begge distanser. Ingvill Hellem fra Bjugn/Ørland SK tok seieren på begge distanser og vant foran Camilla Farestveit fra Bergen SK og Elise Botnegård fra Bjugn/Ørland SK.
 
I klasse gutter junior ble det tre spennende heat på den første distansen 480m, før fire løpere kom videre til finalen. Raymond Hellem fra Bjugn Ørland SK tok hjem seiren i denne klassen, og Jon Petter Furnee fra Asker SK kom på annen plass. Tilsammen syv løpere deltok i denne klassen, men pga fall måtte to av disse trekke seg fra resten av løpet.
 
Gøran Botnegård fra Bjugn/Ørland SK vant finalen i eliteklassen for menn på 480m og 2400m, og tok da en klar sammenlagtseier foran Kasper Hesselbjerg fra Danmark.

Vi vil sende en stor takk til Bjugn/Ørland SK for et flott arrangement, en klubb med mange ildsjeler.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.