Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

ASK-cupen med fellesstart


Folksomt i svingen under guttenes fellesstart på Valle Hovin.
 

Nyttårshelga er tiden for å tenke i nye baner for mange av oss. Også skøyteklubber!
 
Aktiv Skøyteklubb arrangerte "lille" nyttårsaften den tradisjonelle ASK-Cupen for de minste årsklassene og opp til junior C. Forholdene var svært gode med flott vær og rundt 0 grader. Det ble mange personlige rekorder og gode prestasjoner i et stevne hvor arrangørklubben selv stakk av gårde med selve ASK-Cupen som den klubben som gjorde det best gjennom hele stevnet.
 
Som avslutning på stevnet ble det gjennomført fellesstart for junior C gutter og jenter. 11 gutter stilte til start for 7 runder. Etter henholdsvis 2, 3, 4 og 5 runder ble de to siste på hver runde hektet av. I et spennende spurtoppgjør slo Geithus ILs Kristian Fredriksen Sandefjords Bendik Stokke på målstreken.

Blant jentene stilte 4 til start for 5 runder. Her ble siste mann etter 3 runder hektet av. Seier også her til Geithus ved Ellen Bjertnes.
 
Dette var noe løperne satte veldig pris på og syntes var gøy – fartsfylt og spennende! Arrangørene annonserte allerede ved premieutdelingen at dette er noe klubben kommer til å gjenta.
 
Resultatene finnes på ASK sine nettsider: www.aktivsk.no
 
Fire jenter på startstreken.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.