Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Nordea Kunstisbane
ferdig i oktober


Atle Bergset fra NSFs anleggsutvalg (t.v.) sammen med Stein Ohr fra styret i aksjeselskapet som skal eie og drifte banen.
Arbeidet med Nordea Kunstisbane som bygges i Kristiansund av Atlanten Kunstisbane AS går ufortrødent videre.

I disse dager pågår støping av bandedekket. Kjølerørene er stort sett ferdig lagt, bare ene svingen står igjen. Innen medio august vil banedekket være ferdigstøpt. Planen er at banen skal stå ferdig til islegging medio oktober, og denne tidsplanen ser ut til holde. Tirsdag 22. juli ble banen inspisert av Atle Bergseth fra NSFs anleggsutvalg.
 
Det planlegges eget offisiell åpning av banen 15. november, vi regner med at på denne dato har det vært is på banen i en måned.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.