Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Entusiast med skøytestoff
på CD og i radio


Jan-Christian Nordahl brenner for skøytesporten. Nå har han laget CD med både nytt og gammel stoff.
For første gang i historien er det laget en CD med en blanding av skøytesanger og intervjuer med gamle og nye storheter på isen.

Her kan du høre Nordre Sving, Stein Ingebrigtsen, Jan Erik Vold og ikke minst Melkesyra med sine slagere fra isparketten. Du kan høre Hjallis, Kuppern, Aas, Jorsett, Bøkko, Kramer med flere, samt deler av gamle NRK-opptak. Fire telefonspøker blir servert, og det er også innslag fra skøyteklubber. Skøytepresident Stein Rohde-Hanssen har skrevet et «forord».

CD’en er laget av Jan-Christian Nordahl, og består av 25 spor med en spilletid på ca. 63 minutter alt med skøyteglede! Prisen er kr. 100, og CD’en kan bestilles på e-post eller kjøpes i resepsjonen i Vikingskipet og Vikingskipet Motell på Hamar.

Hver mandag kveld har Jan-Christian radiosending på Kanal 1 Nesodden. Han presenterer innslag om stevner, aktiviteter, løpere mm. på FM 100,6 kl. 22.10 og 22.30. Kanalen dekker Oslo og sentrale områder i Akershus. I tillegg sender den over internett.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.