Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

IceDome-samling med to europamestre på StorhamarMichael Huth instruerer (f.v.) Erle Harstad, Ann-Julie Arnesen, Olga Ikonnikova og Anine Rabe.
 
De har ikke merket så mye til sommervarmen de siste dagene, deltakerne på de to kunstløpsamlingene som har vært avviklet på Hamar. Til sammen har omkring 120 kunstløpere deltatt på IceDome i Hamar OL-Amfi og på Sk8Hamar i Storhamarhallen.

Mens IceDome har et internasjonalt tilsnitt, er Sk8Hamar først og fremst et tilbud til Storhamars egne, unge medlemmer der også Storhamar Dragons' hockey-gutter kan være med.

For de norske deltakerne i IceDome har det vært ekstra inspirerende å trene sammen med noen av Europas beste kunstløpere. Erle Harstad, Ann-Julie Arnesen og Anine Rabe har vært i gruppe sammen med europamesterne Carolina Kostner og Tomas Verner med Verners trener Michael Huth som instruktør. Koreografen Rostislav Sinicyn har også gitt verdifulle råd og tips.

Blant trenerne på de øvrige gruppene finner vi Lillian Arnesen, Kaja Hanevold og Berit Steigedal.

– Det har vært hektisk, men utrolig moro å arrangere IceDome. Vi er svært glad for å ha fått så gode utøvere og trenere hit til Hamar, sier Lillian Arnesen som er en av ildsjelene bak samlingen.

IceDome er felles opplegg med samlinger i Oberstdorf, Hamar og Karlskrona, og Lillian håper at opplegget kan gjentas neste år.

Fra venstre: Olga Ikonnikova, Annette Dytrt, trener Michael Huth, Erle Harstad, koreograf Rostislav Sinicyn, Ann-Julie Arnesen, Carolina Kostner, Anine Rabe, Tomas Verner og Kristin Wieczorek.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.