Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Stor aktivitet i Østviken


Østvikens regionlag og ungdomsgruppe på SSK Skreias flotte rulleskøytebane.
 
Det er mye aktivitet i region Østviken! Teamet har fra vårparten gjennomført flere samlinger, jfr. plan satt opp av NSF. I tillegg til sommerisen har teamet hatt treningssamlinger i Båstad, Sandefjord og på Turtagrø.

Sist helg fikk ungdomsgruppa delta på en stormønstring i Oppland hvor regionsløpere og ungdomsgruppe fikk være gjest hos SKK Toten.

Det ble en vellykket samling. Teamet, som består av løpere fra Asker, HBSK og Aktiv og medtrenende fra Båstad, fikk nå selskap fra ungdommene i klubbene samt løpere fra både Rakkestad og Eidsvoll. Trenere Håvard Myklebust og ungdomstrener Ståle Njåtun hadde tilsammen 27 løpere som deltok i de ulike øktene ved rulleskøytebane. I det gode været ble det sykling (både kort- og langturer), fartslek, rulleskøyteøkter med ulik intensitet og lengde.

En slik høstsamling viser seg igjen å være meget bra for det sosiale miljøet Østviken-klubbene seg imellom. Mens løpere fra regionsteam i løpet av sesongen har tatt steget opp i forbundsgruppa, gir det gode sosiale- og treningsmiljøet i regionen etter hvert gode muligheter for nye løpere å delta i regionsteamet, samtidig som eksisterende miljøer opprettholdes.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.