Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Nesten 90 startet
i Aktiv SKs klubbløp


Over 40 par stilte til start i Aktiv Skøyteklubbs (ASK) tredje Gullkarusell, tirsdag 3.februar på Valle Hovin. Lignende interesse har ikke klubben sett på mange år.

Det var typisk kald Valle Hovin kveld med 8-9 minus og litt sno i luften. Det skremte ikke glade skøyteløpere i alle aldre. ASK opplever stor interesse for skøyteklubben og årets sesong har vært et ytterligere løft for rekrutteringen.
 
Dette hadde klubbens ledelse lyst til å vise. Hyggelig var det derfor at Oslos ordfører, Fabian Stang, sporty stilte opp og startet flere av parene. Skøytepresident Vibeke Sørensen, 2. viseformann i NIF/NOK, Børre Rognlien, Aps gruppeleder i Oslo, Rune Gerhardsen, Knut "Kuppern" Johannesen, representanter fra Norway Supporter Team, Hroar Elvenes og halvparten av de fire S-ene, Sten Stensen og Kay Stenshjemmet, var blant de mange fikk oppleve skøyteglede, fra de yngste til klubbens 16-årige, junior-VM uttatte Kjetil Stiansen. Pressen var også tilstede. Den store kafeen på Valle Hovin var smekk full hele kvelden.

BILDET: Knut "Kuppern" Johannesen og ordfører Fabian Stang.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.