Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Oppturen fortsetter!

Lørdagens verdenscup-løp i Heerenveen bekrefter at oppturen fortsetter for norsk skøytesport!

Petter Andersen er tilbake i verdenstoppen på 1500, og med Even Wettens seier i B-gruppa har vi tre deltakere i elitedivisjonen neste gang. Unge Maren Haugli (bildet) imponerte med pers og opprykk til gruppe A på 5000.

Det knytter seg store forventninger til søndagens milløp, der Norge har fire løpere i gruppe A. Er forholdene i Thialf-hallen på topp, kan Jochem Uytdehaages verdensrekord på 12.58,91 ryke. Øystein Grødum er én av tre-fire kandidater som kan klare det.

Øystein går i tredje siste par mot Carl Verheijen. Eskil Ervik avslutter mot Gianni Romme. Lasse Sætre møter Cedric Michaud, mens «debutant» Håvard Bøkko skal ut mot Jurij Kokhanets i annet par, etter at ingen ringere enn Veldkamp og Uytdehaage har satt standarden i første. På kvinnenes 1500 er Annette Bjelkevik vår representant i B-gruppa.
 


 
Over: Petter Andersen i sitt sterke 1500-løp. Til høyre: Even Wetten er fornøyd med pers, B-seier og opprykk.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.