Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Små og store nisser på isen


Bergen Kunstløpklubb har arrangert juleløp. Juleløpene til BKK er alltid like populære. I år var publikumstilstrømningen større enn noen gang – tribunene var fulle! Både store og små koste seg denne kvelden, for her var det mye flotte løp fra dyktige skøyteløpere.
 
Løperne hadde lagt mye arbeid i både kostymer og løp. Flere løpere hadde laget sine egne løp. Skøyteskoleelevene var for anledningen utstyrt med nissedrakter. Før kvelden var omme, entret nissen isen, stående i en rød sportsbil. Som avslutning på kveldens juleløp gikk løperne rundt på isen utstyrt med fakler, noe som ga en stemningsfull avslutning på en en fin kveld.

 
 
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.