Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Godt treningssamarbeid
på sommerisen

Klubbene Asker, Tynset og Bergen Skøyteklubb hadde allerede før sommerisen planlagt et treningssamarbeid. Dette fungerte så bra at allerede første uken var det andre løpere, fra bla. Lærdal, som hengte seg på under istreningen.

BSK har lenge ønsket at sommercampene også skulle ha et mer sosialt opplegg for løpere, trenere og foreldre. Derfor satte klubben, i samarbeid med Robito, i gang med å planlegge grillfest for skøyteklubbene. Det ble hengt opp innbydelser både inne i Skipet og i teltet hos Robito. Alle klubbene var hjertelig velkommen.

Lørdag 6. august ble det stor grillfest utenfor Vikingskipet Motell og Vandrehjem. Maten var sponset av Bama Bergen og Robito. Motellet lånte ut det som trengtes fra deres kjøkken pluss griller. «Grillsjefer» var Roald fra BSK, Kjell fra Robito og etter hvert fikk de hjelp fra Harald fra Tønsberg Turn.

For å få servert de over 140 som var innom, fikk de god hjelp av Reidun fra Hol og Berit og Inger fra BSK. Foruten arrangørklubben BSK var det deltakere fra bla Asker, Drammen, Austevoll, Hol, Båstad, Falken, Fram, Tønsberg Turn / Region Sør, Harstad og diverse andre klubber som BSK ikke rakk å registrere. Det var også deltakere fra USA og Nederland.

Selv om ikke været var av det beste, så virket det som om alle hadde en hyggelig kveld. Det ble også gitt tilbakemeldinger om dette burde bli en tradisjon.

Siste uken av sommerisen var det jentesamling der Asker, Tynset og BSK samarbeidet. Dette ble en flott samling med stadig økende antall jenter hvor de kom fra Hol, Jevnaker, Stavanger og Bjugn. Jentene var fra 12-16 år som fikk noen fine treningsdager sammen. De hadde ulike former for oppvarming, tøyning og isaktivitet. Siden dette fungerte så bra, ønsker klubbene flere slike samlinger.

Med som trenere for denne samlingen var Roald Farestveit, som hadde hovedansvaret, Ståle Njåtun, Knut Mæhlen og Anne Bjørnsmoen.

 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.