Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

NM-suksess

Helgens NM ble en stor suksess. Selv om mange av oss Oslo-boere gikk glipp av stevnet p.g.a. dårlige bussforbindelser til Arendal, var tilskuertallet det største siden skøytesportens storhetstid.

Mest gledelig var imidlertid de sportslige prestasjonene. Jeg kunne sagt deltagelsen: Samtlige landslagsløpere stilte på 10.000 meteren, og leverte topprestasjoner. Slikt har ikke det norske skøytepublikummet vært vant med de senere årene.

En svale gjør ingen sommer ­ men fortsetter de norske toppløperne å satse på NM, kan det igjen bli aktuelt med TV-overføring. Skøytesporten tar nå en måneds pause, mens andre vinteridretter pøser på med verdenscup frem mot OL. Vi trenger desperat flere stevner som kan holde interessen ved like vinteren igjennom.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.