Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Svar til Ben H. Pedersen

Jeg kjenner meg overhodet ikke igjen i Ben Pedersens forsøk på ”å lese hva forbundet tenker…”.
 
For det første: Fristen for å søke om løp nasjonale stevner/Norgescup-løp for neste sesong er 30. april. Når fristen er ute vil forbundet bestemme NC-arrangører. Savalen er selvsagt sterkt med i betraktningen her. Etter den dato vil selvsagt en rekke andre stevner bli lagt inn på terminlista.
 
For det andre: Når det gjelder andre løp er i helt avhengig av lokale arrangørinitiativ. Savalen har nå en sjanse til å la Savalen-uka eller Savalen-Cupen gjenoppstå fra første helga i mars og utover, her er mulighetene mange. En hver løpssøknad fra Savalen vil selvsagt bli hilst velkommen.
 
Tenk positivt, Ben H. Pedersen!
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.