Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Vikingskipet

En kort kommentar til innleggene fra Tor Anders Offerdals og Vidar Stenbergs innelgg i dette debattforum som går på manglende sommeris i Vikingskipet:
 
Etter de tekniske vanskelighetene som oppsto under EM er det helt klart at det13-år gamle fryseanlegget trenger en skikkelig oppgradering. Forbundet har hele tiden blitt løpende orientert om situasjonen. HOA vil også gjerne ha sommerisen (det betyr faktisk inntekter både for HOA og hotellnæringen på Hamar), men da det er svært lang leveringstid på de delene som skal skiftes ut, og samtidig et ganske tidkrevende arbeid som skal utføres, kunne leverandøren ikke garantere at disse var på plass til sommerisen. Istedet for da å satse på det meget usikre (og kanskje lure utenlandske og norske grupper til å forhåndsbestille overnatting/planlegge samlinger som ikke lar seg gjennomføre), valgte de å avlyse sommerisen.
 
NSF har gjennom konstruktiv dialog med HOA fått 3 dager mer is i Vikingskipet i sesongen 2006/07 enn vi hadde i sesongen 2005/06, sommerisen fra forrige sesong medregnet.
 
Imidlertid, situasjonen i år er et engangstilfelle grunnet spesielle omstendigheter. Sommerisen vil selvsagt bli et fast innslag fra sommeren 2007, hvis alt går som det skal.
 
De nye isperiodene i Vikingskipet blir som følger kommende sesong:
29.9.-22.10.; 1.11.-12.11; 15.12.-8.2.; 22.2.-4.3.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.