Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Uttak Mari Hemmer

Jeg viser til tidligere innlegg på debattsidene. Gjennomgangstonen er at Mari Hemmer er forbigått igjen, denne gang ved Moskva-uttaket. Formelt sett antar jeg at NSF har sitt på det tørre. Men moralsk? Noe sier meg at det foregår en forskjellsbehandling i forhold til andre løpere, ikke enkeltvis men kollektivt. For eksempelets skyld må jeg likevel gå konkret til verks – se på Hedvig Bjelkevik. Da hun rundet 23 år hadde hun gått 42 verdenscup-konkurranser, alt inkludert. Av disse er brorparten B-gruppeløp.

http://www.desg.de/skater.php?anzeige=skater&skater=2382 

Tilsvarende tall for Mari Hemmer er 5 konkurranser, når hun nå nylig rundet 23 år (gratulerer).

http://www.desg.de/skater.php?anzeige=skater&skater=4655

Hvem som har størst potensial av disse tør være usagt, i hvert fall når det gjelder enkeltdistanser. Men hvem som får ”flest sjanser” er derimot lett å se. Og hva som er riktig uttakspolitikk er vel usikkert – kanskje ligger den et sted midt i mellom? Jeg håper i hvert fall at løperne får mer konstruktive tilbakemeldinger og begrunnelser enn det som blir publikum til del på disse debattsidene.


 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.