Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Tidskjemaer

Vi skøyteløparrangører har mye å lære av andre idretter. Friidretten har lenge hatt det de kaller tidsskjema i alle typer friidrettsstevner. Det innebærer at alle deltagere i et stevne, på forhånd kan få vite når de skal i ilden. Dette bør vi få inn i hurtigløpskonkurranser i langt større grad i dag.

Mange arrangører er flinke. Med vår vinteridrett og stort sett utendørsaktivitet, er det ikke like lett å lage et tidsskjema dagen før konkurransene. Skøyter har andre forhold å ta hensyn til. Likevel mener vi at alle arrangører bør kunne innføre en viktig ”regel” når de aller yngste også inviteres:

  • La alltid rekruttklassene gå først hver gang.
  • La de yngste gjøre unna sine distanser (også når de går to).

La dette stå i terminlisteteksten, invitasjonen. Dermed vet våre aller ferskeste løpere og foreldre når de skal starte. Det er nemlig viktig. Så viktig at det bør innføres i alle løp hvor nye skøyteglade rekrutter inviteres.
  

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.