Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Svar til Arild

Kjære Arild: Dersom du leser siste avsnitt i mitt innlegg en gang til, så er det ikke OL 2018 jeg etterlyser engasjement i. Jeg kjenner utmerket godt til beslutningsprosessen her. Nei, det jeg ber om er NSF sitt engasjement for hall i Oslo.

Til brevet som dere ikke finner: Jeg skrev et brev til NSF v/President Terje Andersen i sommer hvor jeg ber om to ting:

1) At NSF vil gå aktivt inn for et hallprosjekt i Oslo.

2) At NSF når det bestemmer seg for hvilken søkerkandidat de støtter for OL 2018, legger mest vekt på reelt etterbruk.

Dersom brevet ikke lengre finnes tilgjengelig, skal jeg med glede sende det på nytt. Hall i Oslo er et prosjekt vi kjører helt uavhengig av OL 2018, men selvfølgelig vil Oslo som norsk kandidat muligens bety fortgang i arbeidet. Arild, jeg kjenner din tilknytning til Nord-Norge og har forståelse for at du personlig ikke ser Oslos kandidatur like klart som jeg og flere med meg, det skulle bare mangle, men som den fornuftige mannen du er så tror jeg også du innerst inne vet at Oslo vil kunne drive så vel en stor skøytehall som en kunstløps- og kortbaneløp bane i et forsvarlig etterbruk. At både Trondheim og Tromsø/Nord-Norge både trenger og fortjener en skøytehall, er jeg helt enig i, likedan byer som Bergen og Stavanger eller Larvik, men storstua hører hjemme i Oslo og ingen andre steder.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.