Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

NSF og Mari Hemmer

Mari Hemmer har prestert og overbevist alle utenom forbundet. Hun har imponert i verdenscupen og vist seriøs satsing over flere år. Vi som følger med fra sidelinjen er mildt sagt forbauset over at Mari Hemmer ikke er med til Berlin.

Her burde både Øystein Haugen, Lasse Sætre og Peter Mueller kjenne sin besøkelsestid og gripe sjansen til å utvikle en stor idrettsutøver videre til olympisk nivå. Vi har ikke mer enn tid og vei til neste OL, og internasjonal matching er både inspirerende og utviklende for en toppidrettsutøver.

Jeg ønsker Mari Hemmer lykke til videre i satsingen og har tro på at dette ordner seg i nær framtid. Prestasjonene hennes blir gode argument framover.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.