Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Å rette baker for smed

Debatten har dreid seg om hvorvidt landslagstreneren har kalt navngitte kvinnelige løpere for feite o.l. Men det er ikke det det hele dreier seg om! I tilfellet Mari Hemmer: Etter mye styr ble hun tatt ut til EM (som en av 6 på det norske laget), men hun får ikke være med resten på treningssamling i forkant. Hva for behandling er dette? Hvilket grunnlag gir dette for trivsel og trygghet? "Alle" legger merke til at landslagstreneren ikke er til stede når Hemmer går løpene sine – hva slags signaler gir dette? Fikk hun i det hele tatt noen oppmuntrende ord etter fin WC-debut og godkjent EM-innsats?

Nå skrives det om "heksejakt", umenneskelig press m.m., og at det er landslagstreneren som er offeret! Det kaller jeg å rette baker for smed!
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.