Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Gammel medisinmann

Debatten jeg dro i gang om nyutvikling av skøytesporten var i ferd med å bli konstruktiv, da du igjen kommer med dine ytringer som i stor grad er hektet på synsing, personlige oppfatninger og kulturrelaterte argumenter. Innlegget ditt er, igjen, svært lite konstruktivt.

Du er i mot videreutvikling av skøytesporten. Greit! Vi har hørt deg!

Arild Gjerde har sagt det ganske godt lenger ned på denne siden, om debattformen på nettet. Det å vinne en slik debatt, det å få siste ordet… Heldigvis er ikke slike debattsider annet enn en temperaturmåler. Her blir fortsatt intet bestemt.

Du etterlyser kunnskap og refleksjon. Det må du få lov til. Jeg etterlyser, fra deg, konstruktive innspill til hvordan skøytesporten skal utvikles videre, bli attraktiv på alle måter. Foreløpig har du – enkelt sagt – forsvart hvorfor vi ikke skal gjøre det.

Bislett er revet – og bygget opp igjen, gamle medisinmann!
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.