Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Tromsø viser sitt sanne jeg

Under en paneldiskusjon på Idrettshøyskolen i går, kom Tromsøs sanne ansikt frem. Her planlegges det ikke med anlegg til idrettens beste. Børge Stensbøl sa i sin orientering at man planlegger å bruke flere av ishallene til parkeringshus før og etter lekene. Altså ikke til idrettens beste og heller ikke med en spesiell attraktiv miljøprofil. Biler er det vel nok av i alle norske byer.

Når også Vegard Ulvang forsøker å slå mynt på Oslo restriktive bruk av markaområdene som et hinder for så vel VM og OL i Oslo, blir det hele patetisk. Vi skal faktisk være stolte av vår klare miljøprofil her i Oslo og unisone vilje til bevaring av verdifull mark tett inntil et pressområde som Oslo er. Alle som kjenner Oslos planer vet at markainteressene selvfølgelig er godt i varetatt. Heldigvis gikk departementet ut på kvelden og dementerte at dette ville få noen konsekvenser for eventuelle arrangement i Oslo. Det er lite substans i Tromsøs alternativ, det er det solide inntrykket fra gårsdagens debatt.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.