Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Svar til Teigen

Hva vil skje med skøytesporten og rekruttering dersom ikke foreldre er engasjert? Det er utrolig mange ildsjeler som er foreldre rundt omkring i landet som bruker det meste av sin fritid på bla rekrutteringsarbeid i norske skøyteklubber. Det er absolutt ingen fordel å sitte som foreldre i forskjellige posisjoner i et idrettslag, men hva skulle vi gjort uten disse personene som står på og legger ned mye arbeid for at alle skal trives?
 
Det er derfor provoserende å lese at vi som jobber med dette har nok med våre egne poder, da de fleste av oss har egne barn som er aktive på skøyter. Dersom dette er inntrykket vedkommende sitter igjen med i sofakroken, er det på tide å reise seg opp og se hvor mye arbeid som gjøres for egne og andres poder. Under sesongens Sandefjordløp var det ca 480 deltakere, dette bør være et godt bevis på at rekrutteringen er i vekst. Vi i Aktiv Skøyteklubb har en stor og fremgangsrik rekrutteringsgruppe, og det samme har mange andre skøyteklubber i Norge.
 
Alle vet at rekrutteringsarbeid til tider kan være krevende, så vi savner et landslag som kan være til inspirasjon for de yngre.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.