Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Skøytesport er sport nr 1!

Nok en gang...for ørtende gang er det bevist. Skøytesport er sport nr. 1 i Norge! Og alle skøyteinteresserte og potensielle fans må dra i samme retning!

Norges største sportsøyeblikk ble kåret på NRK1 lørdag og det ble Johann Olav Koss sin 10.000 meters seier i 1994! I fjor ble det ble det målt over 430 000 seere som så WC skøyter fra Kina uten en eneste norsk deltager! Sendinger fra Calgary viste en seeroppslutning på over 250.000 seere kl 02.30 om morgenen.

Er det tvil om interessen? Burde ikke alle innslag i dette debattforum ta utgangspunkt i disse fakta og ta farge av det!! Vi må stå sammen og la norsk skøytesport komme på kartet igjen for alvor. Det er en vei å gå, men vi har tydeligvis det beste utgangspunktet!


(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.