Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Skøytehall i Oslo

For det første: Tromsø har ikke fått OL, og kanskje dette suspekte valget kan bidra til at Norge ikke får OL i 2018! Samme kan det være, det hjelper ikke skøyteporten som skulle hatt en skøytehall i Norge for lenge siden! Norsk skøytesports største nederlag var da vi mistet Bislett. Så gjennom noen av de artiklene Jan Erik Vold skrev i Dagbladet for bevaring av Bislett som skøytestadion, og jeg lurer på hvor skøyte-Norge befant seg da? Dette er forlengst historie, men det som slår meg er at den felles kampen og fronten for å få et tidsriktig (skøytehall) anlegg i Oslo fremdeles mangler! Det skjer jo ingenting, man er like defensive og tilbakeholdne som da Jan Erik vold kjempet sin kamp i Dagbladet!

Det finnes kapital, skøyteinteressen er fremdeles der, vi har løpere på vei opp til toppen... men hvor er kampviljen og felles utspill? Enkelt og banalt: Vi vil ha skøytehall i Oslo innen 2 år! Troll i ord har skjedd før!
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.