Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Den siste nedturen

Så var det over for denne sesongen. Et av vinterens store "må ha det"-vinduer er lukket med VM enkeltdistanser. Kruttrøyken rundt Mueller/Hemmer vil visst ikke legge seg, og argumentasjonen er vikarierende alt etter om man liker eller ikke liker den godeste Peter Mueller.
 
Selv mener jeg at Ove Eriksen er inne på noe når han med all tydelighet lar hele sesongens frustrasjon over dårlige resultater kulminere med Eskil Erviks sorti på 10000-meteren. " Nå er det nok. Dette vil vi ikke se mer."

Skøyter er moro. Noen magiske øyeblikk med idrettsunderholdning som kun skiskyting kan leve opp til. Og som nordmann og skøyteinteressert, vil jeg ha medaljer. Det hjelper lite og ingenting at Even Wetten setter ny norsk rekord på 500-meteren i VM, når vi må bla til side 3 i resultatlista for å finne ham. For vi er ikke best lenger. Ikke nest best heller. Og avstanden frem til de beste begynner å nærme seg en halv avgrunn.

Mannen som skulle tapetsere pallen med sine utøvere har forhåpentligvis hevet sin siste månedslønn i NSF. Det finnes ingen andre særforbund i NIF som over tid hadde tolerert så store avvik mellom målsetting og oppnådd resultat, uten at det avstedkom noen konsekvens for de ansvarlige. Nå er det noen andres tur til å ha ham!
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.