Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Ikkje sporten verdig

Har lyst til å sende ei melding til dei som steller med norsk skøytesport. Det dei viser frå Salt Lake City er ikkje sporten verdig. Eg som er så glad i idretten, og som eg prøvar å følje med på. Då er det trist å sjå at Muller kvilar seg når Mari kjempar. Ein treng ingen kommentar til det.

Ka no? Håpar ikkje på nokon Valla-evaluering, det kostar skøyteidretten for mange penger. Men håper Terje Andersen forstår poenget, han er jo den øvste ansvarlege... Har ikkje lyst til å gå inn på sjølvsagte ting eller nyansering med mitt innlegg – skøyteidretten treng ikkje det.

Frå øvste ansvarleg til trenar, ja for dei er "siste vers" komme. Det har vøre gode og fine år med optimisme og "american show", men no må vi tilbake til skøyteidretten! Misforstå meg ikkje, det har vøre spennande!
 
Til slutt vil eg hylle lagarbeidet som er gjort i klubbane. Geithus er eit godt eksempel. Har forresten Norway Supporter Team sove i timen? Dei kan då ikkje hylle Mueller heilt ukritisk?


(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.