Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

En lykkelig løsning, til slutt

Det er mange som har uttalt seg i sammenheng med den siste tids bruduljer i det norske skøytemiljøet. Frem til onsdag var det mye Mueller kontra Haugli. Alt for mange hadde bare én tanke i hodet. Enten var man indignert over at Mueller hadde blitt fjernet, eller så var man indignert over hva Mueller hadde gjort og sagt i Berlin. Undertegnede var tidlig ute med et spørsmål om hva som kunne legitimere enn slik hasteoppsigelse.
Uten at jeg forsvarte Mueller sin sleivkjeft, eller kritiserte Haugli sin rettmessige rapport.

Min hovedtanke var at dette er den viktigste skøytesesongen for Norge på mange år, og da må ikke vårt store håp Håvard Bøkko bli skadelidende. Basert på det som har kommet frem til mine ører og øyne om episoden i Berlin, ville jeg ha beholdt Mueller til etter allround VM i mars. Mueller sin ufine behandling av Mari Hemmer i 2007, var mye verre, vil jeg si.

Nok om det, da onsdagens pressekonferanse i Bergen presenterte oss for det nye trenerkonseptet, ble jeg særdeles fornøyd. Dette tror jeg er en lykkelig løsning for alle nordmenn som er glad i skøyteløp.

PS. I motsetning til hva Bøkko selv og NSF måtte tro og mene: Årets viktigste stevne er ikke OL i Vancouver, men derimot allround VM i mars. Det er da Bøkko må være i sin livs form. Lykke til!
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.