Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Tidenes selvtakling

Aldri har jeg sett noen takle seg sjøl som Peter Mueller nå gjør i Se og Hør. Det mest forstemmende i dette selvavslørende utspillet er likevel sitatet: «Foranledningene for mine utsagn ved middagsbordet, var noe løperne tidligere hadde fleipet med om Maren». Dette sitatet må leses som at han er ute etter – og kan få – utøvere med seg i fallet.

Hva forteller dette sitatet om miljø og samarbeidsklima i landslaget vårt? Går virkelig løperne rundt og prater sånn om hverandre? Hva slags forhold er det egentlig mellom varsler+allierte på én side og Mueller-lojalister på den annen?

Lykkelig løsning til slutt, sto det optimistisk i et innlegg i går. Ja, vi må jo tro det. Det er åpenbart at skøyteforbund og olympiatopp må legge ned mye godt arbeid framover før vi er der.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.