Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Ikke like bekymret lenger

Takk til styret i Norges Skøyteforbund som gjorde et grundig arbeid rundt ”Peter Mueller-saken”, og etter min mening tok en helt rett avgjørelse.
 
Jeg er nok redd det ligger flere ”lik” i skapet som har blitt skjermet for den allmenne skøytevenn, og som etter hvert hadde kommet frem i dagens lys hvis Mueller hadde fortsatt. I dette tilfellet undrer deg meg litt at de som har jobbet nærmest Mueller ikke har tatt til motmæle på et tidligere stadium.

Jeg lar dette nå ligge og ser fremover på alt det positive vi som skøytevenner har i vente. En forsmak har vi allerede fått fra verdenscupen sist helg. Maren Haugli gikk sitt nest beste løp på 3000m noensinne etter å ha vært i svært hardt vær den siste tiden. En kjempeprestasjon! Sverre Haugli satte ny personlig rekord på 5000m og gikk et klokkerent løp. Henrik Christiansen fulgte opp med en fantastisk flott 5000m og virket bedre enn på lang tid. Hege Bøkko fortsatte sin gode fremgang og satte nye rekorder.
Gutta på lagtempolaget gjorde en svært god figur og satte ny rekord. Dag Erik Kleven er tilbake der vi husker han og leverte god norsk sprint. Jarle Pedersen og Johann Olav Koss tror jeg blir et svært godt team som vil løfte skøytesporten.
 
I tillegg liker jeg tankene som blir presentert der sprintere, mellomdistanseløpere og langdistanseløpere blir behandlet ulikt med tanke på trening, men likevel er de ett lag som drar sammen.
 
Det at Håvard gikk noe dårligere enn vanlig kan ikke jeg ha for stor mening om, men jeg tror ikke det bare skyldes at Peter er borte. Etter 1500m og 10000m med svineinfluensa er det vel ikke sikkert kroppen er helt klar for tøffe løp hver helg.

Jeg tror og håper at skøyte-Norge nå er samlet både blant løpere og supportere, og takk for det!
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.