Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Misbruk av Eskil Ervik

I dagens VG fortsetter Øystein Jarlsbo sin jakt på sensasjoner! Denne gangen via Eskil Ervik, som dessverre blir trukket ufrivillig ut på tynn is av den gruppering som Jarlsbo representerer. Hele saken er så fullstendig ute på jordet, at her snakker vi ikke engang om å skyte på feil skive, men om å kikke i løpet for å se om kula kommer!
 
Det er faktisk flere med etternavn Ervik på Hamar, og Oddbjørn Ervik var en av de vi vurderte å kontakte, men det ble av ulike årsaker ikke gjort. Så er jo også den ballen lagt død. Tormod Ervik har, meg bekjent, ikke engasjert seg spesielt idrettspolitisk i de senere år, og var ikke engang inne i våre hoder! Jeg synes Jarlsbo bør be Eskil om unnskylding for ikke å ha sjekket kildene sine bedre. Dette er nemlig et grovt overtramp. Men når kildene er utlånt av personer uten kunnskap om hva som har foregått, da er det lett å "drite på draget" og det burde en journalist vite alt om.
 
Nok en gang vil jeg si til de aktive løperne og teamet rundt forbundsgruppene: Vi ønsker bredde i toppen og de beste forhold rundt de toppløperne våre. Det er overhodet ingen som ønsker å sparke, eller presse ut noen som helst. Og at noen av oss skulle ønske et brudd med Olympiatoppen er direkte absurd. Tvert imot, om man leser vårt valgkampprogram, vil man kunne se at vi ønsker å UTVIDE samarbeidet med Olympiatoppen. At vi ønsker oppdatert hurtigløpskompetanse inn i styret er korrekt, vi mener nemlig at det er styret i NSF som skal være premissgiver for de sportslige aktivitetene. Dessuten ønsker vi er en likeverdig og akseptabel personellbehandling i alle ledd, inkludert forbundsgruppen og landslagene.
 
Om det vi står for oppfattes som et kupp, da har dessverre mange gått i ei felle som noen har lagt ut med vilje. Det synes vi er dårlig gjort, og det er nettopp slike personer, og slike holdninger vi mener ødelegger sporten vår, og derfor ønsker å fjerne for godt.
Om vi har en sjanse til dette, vet jeg ikke, men jeg setter min lit til folks dømmekraft og at ærlighet, åpenhet og takhøyde varer lengre enn de klare overtramp og personangrep som noen via VG retter mot en person som jeg har lært å kjenne som en meget habil leder og svært egnet til lede norsk skøytesport. I motsetning til mange som synser rundt hans kandidatur, så kjenner faktisk vi Leif-Harry, og kan anbefale ham på det varmeste.
Folk som står bak slike angrep som vi ser i VG er, etter mitt syn, useriøse og har i grunnen ingen argumenter å komme med.
 
Til slutt vil jeg be den/de som forer denne journalist Jarlsbo med "hot stuff" om å sjekke sine kilder i forkant. For å si det sånn: Jeg forstår at du ønsker å være anonym når substansen er så tynn som dette her. Denne journalistikken står til stryk.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.