Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Sorry, Pieter

Aller først – jeg legger til grunn at undersøkelsene NSF har gjort har dokumentert at Pieter faktisk har trakassert Maren og andre egne løpere, gjentatte ganger, i andres påhør. Dersom dette ikke holder vann, trekker jeg hele mitt etterfølgende innlegg tilbake! Det forbehold må jeg ta fordi jeg bare kjenner saken fra media og fra NSFs hjemmeside.

Men altså, ”Sorry, Pieter, du har deg selv å takke”. Jeg forstår at det er vondt å møte seg selv i døren slik du her har gjort, for denne gang må du ta konsekvensene. Du har satt NSF i en tvangssituasjon. NSF hadde ikke noe annet å gjøre enn å gi deg rødt kort og løse deg fra kontrakten. Vis nå en smule respekt for de utøverne dette faktisk dreier seg om – jentene og gutta på det norske skøytelandslaget. Vis deg som en ordentlig mann og dropp advokatrunder for å gjøre krav på etterlønn. Det er din beste mulighet for et fortsatt liv som respektert autoritet i skøyteverden.

Dette har du surret til sjøl Pieter. Det er ikke jentene på landslaget som har gjort dette. Det er ikke NSF som har gjort deg urett. Jentene har følt sterkt ubehag og NSF er blitt tvunget til å reagere.

For NSF er det åpenbart at dette har vært svært komplisert og ubehagelig. Dere har allikevel vist rettskaffen handlekraft og har gjort det eneste riktige.

Sorry, på mange måter. Det er jo bare trist hele greia, men et lite hurra for NSF skal dere få fra meg fordi dere har turt. Dere har vist dere rettskafne og handlekraftige i en ytterst følelsesladet og komplisert sak som dere visste ville få pes i Riksmedia. Det viser kvalitet det, og er den beste forutsetning for en videre sunn utvikling i det norske skøytemiljøet.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.