Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Uttak WC

Mandag kom uttaket til WC i Heerenveen. Det er hyggelig å se at i tillegg til Håvard Bøkko, Maren Haugli, Øystein Grødum og Sverre Haugli har man funnet plass til Christoffer F. Rukke, Henrik Christiansen og Stian Elvenes.
 
Det er fortjent at Henrik får en sjanse i WC igjen etter sin flotte 5000m på Hamar i Challengers' Cup, og Stian har vist i NC 6 at han er en allrounder å satse på for framtiden, selv om ikke han hadde full klaff i WC i Erfurt. Det er også fint at ved uttak av Christoffer F. Rukke igjen viser at vi har norske deltagere i sprint.
 
Jeg savner imidlertid Tore Solli på dette laget. Tore har prestert i alle løp denne sesongen fra NM enkeltdistanser, og fram til i dag med et unntak og det er en dårlig dag under WC i Erfurt. Etter sin flotte NM innsats fortsatte Tore med flott innsats på NC 6 med sterk innsats på 5000 og ikke minst 10.000m. Helgen etter gikk han en flott 3000 m i gjesteklassen i Sandefjordsløpet på 3,50,53 (her motbeviser han de som mener at han ikke har god nok toppfart). I Heerenveen er det 10.000 m, som kanskje er Tores sterkeste distanse, noe han beviste med en flott løp på 13.33.84 i WC Moskva før jul. Tore er en av våre mest lovende løpere, men er nok i «feil» treningsgruppe, og trolig er dette grunnen til at han ikke får lov til å avslutte sesongen med stil.
 
Jeg antar også at Hege Bøkko forbereder seg til junior-VM i Zakopane og dermed er det heller ikke plass til Marie Hemmer på damesiden.

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.