Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Åpent spørsmål til skøyte-Norge

I ly av en jubelhelg for oss med et stort hjerte for skøytesport er det en ting jeg igjen, som så mange ganger før, må spørre meg selv om og som jeg ønsker å spørre andre skøytefrelste om også. Hvor mye bedre enn de andre jentene må Mari Hemmer gå for å bli tatt ut til et større mesterskap og være en kandidat til et landslag? Jeg ønsker det norske laget alt vel til helgen, og de er utmerkede kandidater, men Maris innsats i NM viser at hun også er å regne med. Hva synes dere vi i Aktiv SK skal si til Mari?
 
Jeg har i alle fall problemer med å finne rasjonelle begrunnelser for igjen å ikke bli tatt ut, men jeg håper hun klarer å motivere seg til en ny sesong med forhåpentligvis knall resultater under løpene i Calgary. I tilfelle noen i NSF har glemt at vi har en toppløper i Aktiv SK som heter Mari Hemmer, så er dere herved blitt gjort oppmerksom på det. Vi kan være behjelpelig med både telefonnummer og e-post adresse.
 
Til dere som vel for tjent skal gå VM til helgen – lykke til og måtte fremgangen fortsette.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.