Skøytesport - toppbanner Toppbanner Skøytesport
  Artikler/reportasjer    Arkiv    Debatt    Om oss    Tilbakemeldinger   

Debatt

Skøytesport og NRK

Jeg ble skremt da jeg hørte sportsredaktør i NRKs utfall mot skøytesporten. Istedenfor å forlange at skøytesporten skal fornye seg, bør han heller se på hvordan NRK presenterer skøytesporten. Her det store rom for forbedringer. For det første bør man finne reportere som er interessert i skøyter slik sporten er i dag, og ikke komme med masse tullete forslag til fornyelser. Hvis man synes at skøyteløp er så kjedelig bør man heller ikke kommentere det. 

Skøyter dreier seg mye om tall, tider, poengsummer. Da er det viktig at vi får opplyst dette. Ser i allround-mesterskap at vi aldri får oppgitt poengsum til alle løperne.  Differanser osv. er også nesten helt glemt. Man bør se litt til TV2 og de som refererer Tour de France. Her kan det gå timer uten at det skjer så mye.  Likevel klarer de å holde interessen og entusiasmen oppe. For oss som er vant til Bjørnsen/Jorsett er det begredelig det som i dag blir presentert.

Sportsredaktør i NRK gjorde også et nummer av at de fleste seere er pluss 60 år.  Hva så, skal man ikke sende noe for denne aldersgruppen. Man hører ikke noe hvis flesteparten av seerne er under 20 år. Vannepausene er lange. Ja, det er riktig.  Men det kan fylles med andre reportasjer, gamle glimt osv. Bruk fantasien istedenfor å klage.
 

(c) Skøytesport 2012
Webredaktør: Nils Einar Aas
Gjenbruk og reproduksjon av Skøytesports tekst og illustrasjoner er ikke tillatt uten etter avtale med redaksjonen. Ved referanser/linker til våre sider, skal Skøytesport oppgis som kilde og med link til den fullstendige artikkelen. Linkede sider må åpnes i fulle/egne vinduer, og IKKE inne i en ramme/frame eller på andre måter som kan gi inntrykk av at materialet er publisert av eller tilhører andre enn Skøytesport.

Websidene er tilrettelagt og vedlikeholdt av Publikant.